Att leva sitt drömliv

Det här är ett ämne som många kan bli lite irriterade över. Vadå leva sitt drömliv? Vi måste få in pengar och sköta om hemmet osv osv. Visst är det så. Att leva sitt drömliv kan många gånger bli svårt och många hinder står i vägen men ge dig ändå en liten stund att fundera på hur det skulle se ut. Kanske finns det några saker i ditt drömliv som du kan få in i din vardag redan nu. Vad äter du till frukost när du tänker på ditt drömliv? Bara en sån liten sak. Du behöver inte äta det där trötta brödet varje morgon. Du kan också dricka en go hemmagjord smoothie och tända ett ljus och njuta. Vi gör val varje dag som får oss att tro att vi inte förtjänar mer än det. Jag har börjat arbeta mer kvällar det sista och det har fått mig att kunna lägga upp min morgon precis som jag vill ha den. Precis som att jag hade varit egenföretagare. Häftig känsla faktiskt. Och den känslan tar jag med mig varje dag dagen igenom. Jag och mitt ”drömliv” är därför förenat varje vardag mellan 8-11. Det är bara tre timmar men det är något som jag fullständigt älskar faktiskt. Jag får smaka lite på den känslan. Känslan av frihet. Vad kan du få in i ditt liv som du skulle gjort i ditt drömliv? Tillåt dig att drömma och fantisera för då kanske du inser att du är det största hindret till din lycka och hur du lever, inte livet i sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s