Förväntningar

Detta ämne kan vara en av de största energitjuvarna vi har. Det får oss att tappa balansen, tappa oss själva och kanske t o m tron på livet ibland. Att inte falla ner i de här svackorna är svårt för vi är ju bara människor.

Detta är ett väldigt känsligt ämne också då många av oss tycker att livet är orättvist och visst kan vi faktiskt förvänta oss mer av vår omgivning än det vi får? Problemet är att vi utgår från oss själva och vi ger säkert massor till alla omkring oss men frågan är, vill omgivningen ta emot så mycket? Är dem redo att ta emot det du delar? Vart står ni när det kommer till tillit? Med vissa människor så tar det hela livet att bygga upp ett förtroende. Att respektera, acceptera och ge människor tid är så viktigt. När du förväntar dig allt direkt så pressar du personen i fråga och det tar ännu längre tid. Det finaste du kan ge till en person är att acceptera denna som den är. Förstå skillnaden på vad som handlar om dig och vad som handlar om personen. Man kan inte ge mer än man har förmåga att ge.

Det finns så mycket mer att skriva om detta men jag vill avsluta med att säga att jag har sett även den mest inåtvända kunna öppna sig. Jag har fantastiska relationer till människor som dömde i början för att vara ”svåra”. Ibland kan det även vara så att de som skulle ge dig allt och alltid finnas kvar är dem som tar mest tid att lära känna. Att ta relationer på ett seriöst sätt är något väldigt fint. Glöm inte bort det innan du dömer någon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s